Even voorstellen...

Ik geef al ruim 25 jaar met veel plezier gitaarles!

Over mij

Ik ben Huub van Pinxteren. Vanaf mijn twaalfde jaar speel ik gitaar. In het begin leerde ik zelf akkoorden op de gitaar van mijn vader. Pas toen ik na enkele jaren een eigen (elektrische) gitaar kreeg begon ik pas echt de smaak te pakken te krijgen. Op de middelbare school werden allerlei bandjes opgericht en optredens geregeld. Op advies van een leraar ging ik daarbij klassiek gitaarles nemen omdat dat, zoals hij zei, een goede basis was. Dit beviel zo goed dat ik na de middelbare school ging studeren aan het conservatorium in Arnhem. In 1986 studeerde ik daar af bij Frans van Gurp en Lydia Kennedy, richting docerend musicus gitaar.  Tijdens en na de opleiding volgde ik ook nog jazzworkshops en flamenco gitaarlessen. Sinds die tijd heb ik in veel bands gespeeld in uiteenlopende genres. Dat varieerde van blues tot rock en van soul tot top 40. Daarnaast heb ik flamencoballet begeleid en ook zangers en zangeressen op akoestisch gitaar. Een aantal van die bands zijn: Parcival, The Smell, Hot Eskimo, Exit, Checkpoint Charlie, Primavering en de Schokbrekers, Marazzi, Silvio, Johnno, Step by Step, Trend en Crosstown Traffic. 

Sinds een paar jaar speel ik in de soul/funk band “Mevrouw van Heck”. Een achtkoppige formatie die regelmatig in de buurt optreedt. Ook besteed ik veel tijd aan het opnemen en componeren van muziek in mijn eigen home-studio. Vaak zijn daar ook leerlingen van me te vinden die bijvoorbeeld een demo opname voor hun band nodig hebben.

En verder geef ik met veel plezier al zo’n 25 jaar les in mijn eigen lespraktijk. Aan jong, oud, beginners, gevorderden en in veel verschillende stijlen. Wil jij gitaar leren spelen? Plan dan vrijblijvend een gratis proefles met mij.
Proefles

Contact

073-503-1912

info@huubvanpinxteren.nl
KvK: 172461870000

Adres

23 Salient Road
Beatrixstraat 6
London, United Kingdom
Berlicum, Noord-Brabant
PO-LDN 123
5258 LS

Lestijden

Monday - Friday
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 (GMT 0)
In de ochtend, middag of avond.