Ik geef les van maandag t/m vrijdag.
Als je dat wilt kun je meteen op een elektrische beginnen. Kinderen tot +/- 11 jaar adviseer ik om op een gewone te beginnen.
Nee, de lessen gaan dan niet door. Zie het vakantierooster.
Ik geef zowel individuele lessen als groepslessen. Beide hebben zo hun eigen voordelen, maar doorgaans ligt de voorkeur bij individuele lessen. Je kunt dus samen met een vriend of vriendin les nemen, maar ik stel zelf geen groepjes samen.
Ik geef gitaarlessen voor beginners en gevorderden. Ik verwacht van iedere leerling dat hij of zij plezier beleeft aan het gitaarspelen en thuis regelmatig oefent. Je hoeft dus in principe geen voorkennis te hebben. Wel belangrijk is enthousiasme.
Je hebt een goede studiegitaar nodig. Dat kan een akoestische gitaar zijn (klassieke of Spaanse), of een elektrische gitaar. Verder heb je een multomap nodig, een muziekstandaard en eventueel een voetenbankje en een gitaarmethode.
Jazeker. Ik kan je adviseren over alle aan te schaffen materialen. Wacht liever met de aanschaf van dure materialen totdat zeker is dat je geplaatst kunt worden.
Plezier hebben in het gitaarspelen en gitaarles die bij je niveau past ! Alles mag en niets moet. We leggen samen een brede basis met aandacht voor veel muziekstijlen en voor jouw muzikale voorkeuren. Daarnaast ligt voor beginners de nadruk op een goede gitaartechniek, plectrumtechniek en songtechniek. Daarmee kun je je in alle gewenste richtingen ontwikkelen. Ook is er desgewenst aandacht voor muziektheorie en improvisatie.

Huub van Pinxteren

Contact

073-503-1912

info@huubvanpinxteren.nl
KvK: 172461870000

Adres

23 Salient Road
Beatrixstraat 6
London, United Kingdom
Berlicum, Noord-Brabant
PO-LDN 123
5258 LS

Lestijden

Monday - Friday
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 (GMT 0)
In de ochtend, middag of avond.